Rondreis online
Riksja projects

Riksjarijders in actie

Riksja Travel is een reisorganisatie voor individuele reizen. Van reizigers voor reizigers en op een verantwoorde manier. Verantwoord reizen bij Riksja Travel vloeit voort uit wat wij belangrijk vinden: vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Bijna ieder jaar lichten we een van onze hulpprojecten uit waar een aantal medewerkers, Riksjarijders, zich voor inzetten om extra geld in te zamelen.

Dit jaar zetten we ons in voor arme mensen in India met een ondernemershart. We werken samen met Wakibi; een organisatie die leningen verstrekt aan startende ondernemers in ontwikkelingslanden. Een aantal Riksjarijders zal zich bezig houden met het organiseren van activiteiten passend in het India thema. Samen met onze reizigers, bevriende bedrijven, vrienden en familie, willen we met deze activiteiten zoveel mogelijk ondernemers in India aan een betere toekomst helpen bouwen.

Over Wakibi en microfinanciering

Wakibi is een microfinancieringsorganisatie die kleine, gepassioneerde ondernemers in derdewereldlanden helpt om hun dromen na te jagen. Dit doen zij door deze ondernemers een lening te geven.

In India leven nog altijd miljoenen mensen in armoede. Door middel van een lening, kunnen deze mensen een investering doen om zodoende een beter inkomen te genereren. Ze kunnen structurele toekomstplannen maken en zijn niet alleen meer bezig met overleven.

Lees hier meer over Wakibi.

Jaarlijkse actie

Om geld in te zamelen voor de ondernemers in India, organiseren wij in juli, augustus en september een aantal activiteiten; helemaal in Indiase sfeer.

Lees hier meer over de activiteiten die wij organiseren.

Sponsors

Klik hier voor alle bedrijven die onze actie hebben gesponsord.


Eerdere acties

Bijna elk jaar zetten Riksjarijders zich in tijdens een actiedag om geld in te zamelen voor een van de projecten. Twee jaar geleden hebben zeven Riksjarijders zich ingezet met lichaam en geest met als doel meer bewustzijn te creëren. Zij hebben een hele marathon gelopen en een meditatie marathon van 8 uur gehouden. Lees op onze website meer over de voorgaande edities van Riksja Projects.
Home > Riksjarijders in actie
Terug naar home